Поиск :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Кашафутдинова, Л. - Basic knowledge about food and winemaking
Кашафутдинова, Л. - Basic knowledge about food and winemaking
Нет экз.
Электронный ресурс
Автор: Кашафутдинова, Л.
Basic knowledge about food and winemaking : методическое пособие
Издательство: Казанский национальный исследовательский технологический университет (КНИТУ), 2017 г.
ISBN 978-5-7882-2152-6
Автор: Кашафутдинова, Л.
Basic knowledge about food and winemaking : методическое пособие
Издательство: Казанский национальный исследовательский технологический университет (КНИТУ), 2017 г.
ISBN 978-5-7882-2152-6
Электронный ресурс
Кашафутдинова, Л.
Basic knowledge about food and winemaking : методическое пособие / Казанский национальный исследовательский технологический университет. – Казань : Казанский национальный исследовательский технологический университет (КНИТУ), 2017. – 104 с. : ил. – URL: https://biblioclub.ru/index.php?page=book&id=501110. – Режим доступа: электронная библиотечная система «Университетская библиотека ONLINE», требуется авторизация . – Библиогр.: с. 101. – На англ. яз. – ISBN 978-5-7882-2152-6.
The study aid presents texts and assignments on food industry, gives information about winemaking process, its history and traditions. Aimed at forming and improving the skills of reading, translating, speaking and writing on the basis of working with thematic texts on the future specialty. Intended for classroom and extracurricular work of the Bachelors getting education on 19.03.02 ("Technology of Fermentation Productions and Winemaking") in the Food Engineering Faculty. Prepared at the Department of Foreign Languages for Professional Communication.
664(075)
Рубрикатор Университетской библиотеки онлайн = Учебник для высшей школы
Кашафутдинова, Л.
Basic knowledge about food and winemaking : методическое пособие / Казанский национальный исследовательский технологический университет. – Казань : Казанский национальный исследовательский технологический университет (КНИТУ), 2017. – 104 с. : ил. – URL: https://biblioclub.ru/index.php?page=book&id=501110. – Режим доступа: электронная библиотечная система «Университетская библиотека ONLINE», требуется авторизация . – Библиогр.: с. 101. – На англ. яз. – ISBN 978-5-7882-2152-6.
The study aid presents texts and assignments on food industry, gives information about winemaking process, its history and traditions. Aimed at forming and improving the skills of reading, translating, speaking and writing on the basis of working with thematic texts on the future specialty. Intended for classroom and extracurricular work of the Bachelors getting education on 19.03.02 ("Technology of Fermentation Productions and Winemaking") in the Food Engineering Faculty. Prepared at the Department of Foreign Languages for Professional Communication.
664(075)
Рубрикатор Университетской библиотеки онлайн = Учебник для высшей школы